If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам една молба към теб - искрена, от душа и сърце: МОЛЯ ТЕ, не се поддавай на провокации и не се връзвай да играеш по чужди свирки (демек - да влизаш в излишни, никому ненужни полемики). Свободен си да говориш и пишеш. Просто гледай собствения си кеф - ок?
И помни - никой не може да направи другиму толкова зло, колкото този.. вторият може сам да си направи
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Имам една молба към теб - искрена, от душа и сърце: МОЛЯ ТЕ, не се поддавай на провокации и не се връзвай да играеш по чужди свирки (демек - да влизаш в излишни, никому ненужни полемики). Свободен си да говориш и пишеш. Просто гледай собствения си кеф - ок?
И помни - никой не може да направи другиму толкова зло, колкото този.. вторият може сам да си направи
Много точно казано
П.С. Бившите сега са зли и подмолни, ако не ги отразяваш ще си пишеш и ще си свиркаш
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Убедена съм, че Румен ще опита да се съобразява.
Може да я заключа едва след като и той получи възможност да се включи в отговор.
Не го провокирайте и няма да се налага.
И толкова точно по този въпрос.
AR 145 1.4 TS - ex
Може да я заключа едва след като и той получи възможност да се включи в отговор.
разбира се Румбата си е адския пич !
който го познава достатъчно ДОБРЕ !!! ще се убеди в думите ми ,и на Горица ! също !
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Ок,
обаче заглавието и съдържанието на темата ме връщат известно време назад, в стария Чат!Освен това, той в момента злорадства, без да разбира какво се случва!
Аз също се чувствам провокиран от тази тема, и докато е отключена ще се постарая да участвам в нея както аз си знам!Мисля че имам същото право, като рибарчето
Ок,
обаче заглавието и съдържанието на темата ме връщат известно време назад, в стария Чат!Освен това, той в момента злорадства, без да разбира какво се случва!
Аз също се чувствам провокиран от тази тема, и докато е отключена ще се постарая да участвам в нея както аз си знам!Мисля че имам същото право, като рибарчето
Рибарчето ми предаде да кажа от негово име "По-умния отстъпва" и неще да пише по темата
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Ок,
Разбира се - пиши (не помня да съм толерирала нечии права някъде по-горе за сметка на други).
Обаче.. не знам защо имам усещането, че може да се окажеш единствен останал участник в темата
Лека нощ
AR 145 1.4 TS - ex
Иначе Румбата наистина е пич - само дет е малко опърничав, и много държи на своето - в което няма лошо де. Ако всички бяхме като него - вероятно сега скапаната ни държава нямаше да е толкова скапана. Ма тва е друг въпрос вече, и следва всички да се замислим върху него. Лека и от мен !
П.С. Бившите сега са зли и подмолни, ако не ги отразяваш ще си пишеш и ще си свиркаш
Скандал ли искаш ?
Мисля имаше договорка - за бившите нищо не пишем и няма панаири във форума .
Или пак започваме с интригите ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment